Kinderfeestarrangementen

Kindermenu 1 € 10,50 p.p.
Entree, patat met mayonaise, onbeperkt ranja,zakje snoep, eigen feesttafel, naam van de jarige op welkomstbord en beeldkrant (cadeautje en vrijkaartje voor de jarige). ( Het is niet toegestaan om uw eigen verjaardagstaart te nuttigen in het Speelparadijs. Voor het arrangement incl. taart zie Kindermenu 4)

Kindermenu 2 € 12,00 p.p.
Entree, patat met mayonaise, onbeperkt ranja en keuze uit een kroket, frikadel, kaassoufflé of kipnuggets, zakje snoep, eigen feesttafel, naam van de jarige op welkomstbord en beeldkrant (cadeautje en vrijkaartje voor de jarige). ( Het is niet toegestaan om uw eigen verjaardagstaart te nuttigen in het Speelparadijs. Voor het arrangement incl. taart zie Kindermenu 4)

Kindermenu 3 € 12,75 p.p.
Entree, patat met mayonaise, onbeperkt ranja, kroket, frikadel, kaassoufflé of kipnuggets en een plakje cake, zakje snoep, eigen feesttafel, naam van de jarige op welkomstbord en beeldkrant (cadeautje en vrijkaartje voor de jarige).

Kindermenu 4 € 13,50 p.p.
Entree, patat met mayonaise, onbeperkt ranja, kroket, frikadel , kaassoufflé of kipnuggets en een punt slagroomtaart, zakje snoep, eigen feesttafel, naam van de jarige op welkomstbord en beeldkrant (cadeautje en vrijkaartje voor de jarige).