Buitenspeeltuin

De enorme oud-hollandse buitenspeeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen waaronder o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, de draaiwip, kabelbanen, schommels, G-Forze, luchtkussens en natuurlijk het klimklauter-piratenschip! Maak bij mooi weer een tochtje op de waterfietsen of ren met je voeten door het water over de waterbrug! Schommel met je ouders op de familieschommel of daag ze uit op de Survival Trail! Zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa (400 m2)  of een wedstrijdje op de skelters? Bij  De Goudvis kan het allemaal!

In de buitenspeeltuin is een toiletgebouw aanwezig waar u gratis gebruik van mag maken. Ook is het mogelijk om hier uw baby te verschonen. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen.

Tevens verhuren wij blokhutten! Een blokhut huurt u voor € 15,- (excl. € 5,- borg) per dag! De blokhut is uitgerust met een 10-persoons picknickbank, een tuintafel met 6 losse tuinstoelen en een parasol (met voet). Wilt u gebruik maken van een blokhut? Reserveer dan op 0224-561671 of via ons contactformulier op deze website.