Evenementen

Kofferbakmarkt, wat is dat?

Het is in ± 1986 uit Engeland overgekomen naar Nederland. De opzet van een kofferbakmarkt is bijna gelijk aan de bekende uit-of vrijmarkt in Nederland. Het verschil zit in de opzet. Bij een uit- of vrijmarkt staan er kramen of liggen er kleedjes op de grond. Bij de kofferbakmarkt komen de verkopers met een auto volgeladen met tweedehands spulletjes. De auto’s krijgen een staanplaats toegewezen en vanuit de kofferbak worden de spulletjes verkocht.

De Goudvis was als één van de eersten die vanaf 1987 kofferbakmarkten organiseerde in de kop van Noord-Holland en die nog elk jaar een groot succes zijn. Tijdens de zomermaanden is het iedere maandag kofferbakmarkt. Er is van alles te koop op de kofferbakmarkt. Of het voor een verzameling is, een stuk gereedschap, speelgoed of fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden op de kofferbakmarkt. En wat is er nou niet leuker dan pingelen (afdingen). Wat is de succesformule hierachter? De kinderen kunnen zich lekker vermaken in de speeltuin of de overdekte speelparadijzen, terwijl vader en moeder over de markt kunnen rondlopen.

Een bezoek aan de kofferbakmarkt is gratis.

Wilt u zelf eens deelnemen aan de markt dan is dat ook mogelijk. Voor een personenauto betaalt u € 12,-, voor een aanhangwagen betaalt u € 12,- en voor een busje betaalt u € 16,-. Voor de grondplaatsen betaalt u € 5,00 borg extra. Deze borg krijgt u terug als u de grondplaats schoon achterlaat en niet voortijdig vertrekt. De kofferbakmarkt is in de wintermaanden (van  oktober t/m maart) elke zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Een plaats reserveren is niet mogelijk. VOL=VOL. Voor de verkopers is het terrein toegankelijk vanaf 10.00 uur ’s morgens. Voor meer info kunt u terecht op telefoonnummer 0224-561671.