Indoor speelparadijs

Attractiepark De Goudvis beschikt over 3 overdekte speelparadijzen. Dit is samen vormt meer dan 2200 m2 overdekt speelplezier! Het indoor speelparadijs is uitgerust met twee speelstructuren van elk drie etages hoog. Hier kunnen de kinderen op ontdekkingstocht via de glijbanen naar één van de vijf ballenbakken, slangentrappen of kabelbaan!  Daag je broertje, zusje of zelfs je ouders uit in de Interactive Challenge! Speel tegen elkaar of in teamverband en probeer zo snel mogelijk op de gekleurde knoppen te drukken en de meeste punten te verzamelen! Wat dacht u van een rondvlucht in de helicopter (monorail), glijden van de Sharky Glide of sleetje rijden van de rodelbaan? Het is allemaal mogelijk in ons indoor speelparadijs!

Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Het is niet toegestaan meegebrachte eten- en drinkwaren te nuttigen in het speelparadijs.  De toiletten in het speelparadijs zijn vrij te gebruiken. Ook is hier de mogelijk om uw baby te verschonen.

Kinderdisco

Wat maakt een dagje uit nog completer? Ja natuurlijk! Een echte kinderdisco en dat heeft Attractiepark De Goudvis ook. Elke woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een echt superfeest met de leukste liedjes aan elkaar gemixt door onze eigen huis dj’s. En niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Het geheel wordt nog completer door de licht- en laserlichteffecten op de dansvloer in het speelparadijs. Dus kom naar de kinderdisco en ga uit je dak!! Aan de kinderdisco zijn geen extra kosten verbonden.